Hayata bakışınızı değiştirir...

  • Gündem Notları:

    12 Eyl 2016

    Swarm Hesap Silme



    Son zamanların sevilen sosyal ağlarından biri de Swarm. Kullanırken epeyce sevilen ama uzunca süre kullanmakta olduğunuz vakitlerde sıkıcı gelebilecek, bunun yanı sıra; çeşitli sebeplerden ötürü da arınmak isteyeceğiniz Swarm hesabı, istediğiniz zaman hesabınızı kapatabilmeniz, başka bir deyişle daimi olarak silebilmenize imkân sunmaktadır. Silindiği müddetten sonraki birden çok zaman içerisindeki, Swarm ile irtibatlı olan her şeyin gerekli meydana gelen yerlerden tamamıyla temizlenmesiyle beraber, hesabınızla alakalı her şeyin silindiğine ve çoğalış geriye dönüşü olmadığına tanık olabilirsiniz.

    Hesabınızda bulunan bütün arkadaşlarınız, bütün paylaşımlarınız ve sohbetlerinizle beraber, daimi olarak silmek ve arınmak istediğiniz vakitlerde epeyce temel bir metot seyretmeniz gerekecektir. Istediğiniz zaman birden çok tıklamayla beraber, kolaylıkla Swarm hesabınızı geriye dönüşü olmadan temizleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ancak şunu bilmeniz gerekir ki; Swarm Foursquare hesabınız üzerinden çalışmaktadır. Başka Bir Deyişle Swarm hesabınızı kapatmak amaçlı, Foursquare üzerinden Swarm hesabınıza giriş inşa ederek, daha daha sonra kapatma başka bir deyişle temizleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

    Swarm Hesap Nasıl Kapatılır?


    Forsquare sosyal ağı hesabınıza girmenizin ardından, sizlerden şifrenizi isteyecektir. Hesabımı Sil kısmına girdiğiniz zaman gireceğiniz şifrenizle beraber, sizlere sorulan ne sebeple uyumlu bir yanıt verdikten ardından, Hesabımı Sil'e tıklamanızın sonrasında, geriye döndüremeyeceğiniz ve tekrar açmak isteseniz dahi bilgilerinize ulaşamayacağınız temizleme işlemini gerçekleştirmiş olacaksınız. Bu sebeple, temizleme işlemini onaylamadan öncesinde kararınızı tekrar düşünmenizde yarar vardır. Sildikten ardından anında ardından vazgeçseniz dahi, her birşey amaçlı bir sürü geç olabilmektedir. Instagram veyahut Facebook benzeri, hesabınızı belli bir zaman hafızada tutmayıp, doğruca olarak alakalı sayfaları ve isteklerinizi tamamıyla silecek meydana gelen Swarm, tek bir tıkla tamamıyla silmenizi ve hesabınızı ortadan kaldırmanızı sağlamaktadır.

    Bu seçimle beraber, hem Foursquare hem de Swarm hesabınızı tek seferde temizleme işlemini onaylamış olacaksınız. İngilizce olarak kullananlar amaçlı ise; Delete Account olarak belirtilecek olan bu işlemle eşliğinde sileceğiniz bütün hesaplarınızda, tekrardan geriye dönüş sağlama bahtını da ortadan kaldırmış olacaksınız. Problemsiz bir biçimde kullanım sunulduğu benzeri, bununla beraber sorunsuzca hesabınızı temizleme işleminizde de size destekçi olacak olan Swarm uygulaması yardımıyla, sorunsuzca işlemlerinizi halledebilirsiniz. Ancak dondurma ve tekrardan kullanma benzeri işlemlere müsaade edilmediği benzeri, bu bir eksiklik olarak gösterilebilmektedir. Sizlerde hesabınızı kolaylıkla silebilirsiniz.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder